Игра Brain box, АБВ Игра Brain box, АБВ

Марка: Brain Box
Код на продукта: 306204
Игра Brain box, АБВ

Игра Brain box, АБВ

21,99лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
Цена с ДДС - 20%
100% Оригинално

Игра Brain box, АБВ

МАРКАBrainBox
МАТЕРИАЛПластмаса, картон
ВЪЗРАСТОВА ГРУПАНад 8 години
БРОЙ ИГРАЧИ2, 3, 4, 5, 6+
ПОДХОДЯЩ ЗАМомчета / Момичета
Игра Brain Box АБВ
Вашето дете трябва да научи българската азбука? Brain Box е точно за Вас. В кутията има 52 карти с картинки от едната страна, свързани с конкретна буква от азбуката. Всеки участник трябва да изтегли карта, като има само 10 секунди време, за да я наблюдава, разучава и запомня. А сега хвърлете зарчето от комплекта (зарчето е с 8 страни) и който номер се падне на играча се задава този номер въпрос от гърба на неговата карта. Ако играчът отговори правилно си взима картата, ако ли не я връща в кутията. Играта продължава между 5 и 10 минути. Победител е онзи играч, който има най-много карти.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top