Игра - Чудесата на света, 60 въпроса Игра - Чудесата на света, 60 въпроса

Марка: Play Land
Код на продукта: 301179
Игра - Чудесата на света, 60 въпроса

Игра - Чудесата на света, 60 въпроса

14,40лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
Цена с ДДС - 20%
100% Оригинално

Игра - Чудесата на света, 60 въпроса

МАРКАPlayLand
МАТЕРИАЛКартон, пластмаса, хартия
ВЪЗРАСТОВА ГРУПАНад 8 години
БРОЙ ИГРАЧИ2, 3, 4
ПОДХОДЯЩ ЗАМомчета / Момичета
Игра Чудесата на света
Играта е както за възрастни така и за деца над 8 години.
В играта участват от 2 до 4 играчи. Целта на играта е всеки да мине през колкото може повече червени и сини ходове с цифри, като отговори на повече въпроси и получи повече пари и жетони. Също е необходимо да се избере водещ, който да провери верността на отговорите и да е банкер. Всеки играч трябва да си има пионка, картите се нареждат извън игралното поле. Водещият трябва да раздаде на всеки играч 500 евро стартов капитал, а останалите пари отиват в банка.
Когато играчът попадне на червен или син ход водещият показва съответната снимка, само и единствено на играча, ако има такава, чете кратка информация и задава въпрос с два варианта за отговор. Ако отговора е верен получава пари, а ако е грешен не получава нищо. Ако попадне на ход проблем, полиция, въпрос - играчът тегли горната от купчинката със съответнте карти и изпълнява написаното. Ако попадне на хотел, ресторант или сервиз, играчът заплаща на водещия. Който остане без пари излиза от играта.
Играта съдържа:
Игрално поле;
24 карти;
60 банкноти;
48 жетона;
4 пионки;
зар;
Книжка с 60 въпроса.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top