Лепила

  Основен  
  15  

0,60лв.

Лепило Bambino 250 гр. -11%

Рейтинг:

Лепило Bambino Лепилото е подходящо за лепене на хартия, картон, дърво и плат. То е течно, а дозирането му е супер лесно. Миещ е и бързосъхнещ. Размер: 250 грама...прочети повече

 3,90лв.  3,49лв.

Лепило C200, 45 гр.

Рейтинг:

Универсално лепило С-200 Лепи хартия, картон, дърво, подови настилки, строителни материали...прочети повече

1,40лв.

Лепило Carioca White Glue, 100 мл.

Рейтинг:

Лепило Carioca White Glue универсално лепило за различни видове повърхности изсъхва безцветно нетоксично и безопасно не цапа с иновативната "no run formula" 100 грама в пластмасоа бутилка с капачка на...прочети повече

1,95лв.

2,25лв.

4,40лв.

Лепило Loctite Super Bond Power Gel, секундно, 2g

Рейтинг:

максимум сила гъвкавост благодарение на формулата с каучук устойчивост на удар водоустойчивост не се стича и не капе...прочети повече

2,35лв.

Лепило tesa Универсално 35гр., блистер

Рейтинг:

подходящо за хартия, фотохартия, картон не оставя следи два накрайника 34 грама на блистер...прочети повече

2,55лв.

Лепило UHU за обувки и кожа 30 г., блистер

Рейтинг:

Лепило за обувки и кожа 30 г на блистер...прочети повече

4,80лв.

Лепило UHU супер гел 3 гр., блистер

Рейтинг:

Лепило супер гел 3 гр., блистер...прочети повече

1,80лв.

Лепило UHU универсално Strong &Safe 3г

Рейтинг:

Лепило универсално Strong & Safe 3 гр., блистер, туба...прочети повече

3,80лв.

Лепило UHU универсално, с дозатор

Рейтинг:

универсално с дозатор 35 мл...прочети повече

3,90лв.

1,20лв.

Лепило моментно B-Max

Рейтинг:

Секундно лепило Продава се на брой...прочети повече

1,10лв.

Показани са от 1 до 16 от 53 продукта

 Бъдете креативни във всеки един момент-на работното място, на срещи, у дома. Проектирайте и творете, като използвате висококачествени канцеларски материали.
Сега в нашата гама продукти, всеки може да открие лепило според нуждите си.
Независимо дали правите ремонт на ценности, лепилото е един изключително важен продукт, без които не може.
Лепилата са, за да държат всичко заедно и това дали ще лепите хартия, картон или друг по-груб материал, при нас може да откриете голямо разнообразие лепила - епоксидно лепило, сухо лепило, канцеларско лепило.
Ние предлагате богат избор от това, да имате лепило, за да получите каквато и да е лепкава ситуация. Нашите продукти са създадени изцяло съобразно защита на околната среда и напълно безвредни за човешкото здраве.
Независимо дали търсите за лепило за хартия, лепила за картон или катастрон, сухо лепило, канцеларско лепило, ние предлагаме огромен избор на лепила, предназначени да ви помогнат с всякаква нужда и проект. От изработване лепило за най-добрият универсален офис, до лепила за училищни проекти, без да създавате бъркотии.
Когато имате нужда от решение за нуждите на различни проекти, творческа дейност, ремонт или техническо обслужване, нашата селекция от супер лепило може да помогне. Има и лепила, които може да свържат дърво и метал, да поправят чаши за кафе, а дори и някои гумирани части.
Можете да избирате от различни размери, ако имате нужда от достатъчно само за еднократна употреба.
Ако случайно остане лепило по пръстите ви, съветваме ви веднага да почистите и да продължите работата си. При нас също ще откриете богат избор на лепило за довършителни работи.
Предлагаме и множество други решения, от двустранна лента за дърво и спрей лепила. Можете лесно да намерите това, което ви трябва, когато използвате нашите удобни филтри, включително задавайки марка, цена, отстъпки. Всички те ще ви отведат до правилните лепила, сухо лепило или канцеларско лепило. Независимо дали търсите канцеларски лепила по марки или сухо лепило в сайта има удобни опции, за да получите вашите адхезивни решения бързо.

(Прочети повече)