Перфориране и захващане

  Основен  
  15  
Антителбод Maped office

Рейтинг:

Ергономичен дизайн Бутон за заключване за удобно съхранение...прочети повече

2,00лв.

1,30лв.

0,50лв.

Кабари Mas, цветни, 30 броя

Рейтинг:

Кабари Mas метални кабари с цветно пластмасово покритие диаметър на главата 10 мм един цвят в кутия 30 броя в кутия нитовани за висока якост при забиване...прочети повече

0,70лв.

Кабари Саssa, жълти 40 бр.

Рейтинг:

месингована стомана нитовани за висока якост при забиване диаметър на главата 9,5мм...прочети повече

0,40лв.

Карфици Mas, 28 мм, 20 гр.

Рейтинг:

Метални никелирани...прочети повече

0,90лв.

0,95лв.

1,40лв.

Кламери Mas, цветни зебра, 28 мм, 40 броя

Рейтинг:

Кламери Mas цветни кламери зебра 28 мм 40 броя в опаковка...прочети повече

0,65лв.

Кламери Spree, 26 мм

Рейтинг:

Никелирани кламери в картонена кутия...прочети повече

0,40лв.

Кламери Spree, 30 мм

Рейтинг:

метални, поцинковани с триъгълен връх не разкъсват листа при употреба...прочети повече

0,40лв.

Кламери Spree, цветни, 28 мм, 50 броя

Рейтинг:

Кламери Spree цветни кламери 28 мм 50 броя в кутия...прочети повече

0,45лв.

Комплект Maped Advanced Metal 20/25 листа, 24/6

Рейтинг:

Комплект Maped Advanced телбод Maped Advanced 20-25 листа перфоратор Maped Advanced 20-25 листа...прочети повече

23,20лв.

Комплект перфоратор и телбод Novus E210+E15+No10, розов

Рейтинг:

полиран корпус в свежи цветове практични и лесни за употреба полиран корпус в свежи цветове подарък телчета...прочети повече

17,40лв.

Перфоратор Deli EO111, за един отвор, до 10 листа

Рейтинг:

Перфоратор Deli Перфораторът е малък и компактен. С една дупка е и е метален. Капацитета му на перфориране е до 10 листа. С размер Ф6 мм е. Предлага се в два цвята: син и бял....прочети повече

2,10лв.

Перфоратор Maped ADVANCED METAL 20/25 л., графит

Рейтинг:

за 20-25 листа лесна фиксация за ринговете на класьора за прецизна перфорация лесно почистване оптимизирана заключваща стоп система...прочети повече

14,40лв.

Показани са от 1 до 16 от 116 продукта

 Ефективен начин да поддържате всички документи свързани и на едно място е с правилно подбраните офис аксесоари - перфоратор и телбод.
В нашият магазин онлайн ще откриете всякакви размери и дизайн на перфоратор, перфоратори, телбод и телчета, за да направите офис работата по-подредена и ефективна.
Включва ли вашата работа обработка на партида документи? Магазинът ни предлага телбод и свързване на важни документи безопасно и напълно експозиционно. Спестете време и енергия, като пазарувате от селекция трайни и здрави телбоди и перфоратори.
Всички сме попадали в ситуация, когато от затрупано с документи бюро не можем да намерим документа, от който зависи сделката ни. Не рискувайте повече с хаоса. Въведете всичко под контрол, като прилежно продупчите и прошнуровате документация и листа, и подредите по папки и класьори.
Перфоратор и телбод може да откриете в много цветове, характеристики и дизайн, отговарящи на вашите нужди. Можете да намерите различни марки, които предлагат някои пистолети.
Общият дизайн на телбоди включват пластмаса в горната част и неръждаема стомана в основата. Тези телбоди могат захванат до 20 листа заедно. Отделно от общодостъпните телбоди и перфоратори има много повече проекти, а в широката гама могат да се открият и от електрически телбод. Тези пистолети изискват специфични скоби, предназначени за модела. Тези електрически пистолети са бързи и могат да продупчат по-голям обем хартия.
Ако търсите по-силен телбод, за повече от 100 листа, има и специални тежкотоварни телбоди. Налице в нашият онлайн магазин може да откриете телбод или перфоратор, които да се погрижат за нуждите на всеки индивид. Вече не трябва да се тревожите за безопасността на вашето дете, когато той или тя иска да направи своите училищни проекти. Можете да пазарувате мини телбоди, които са безопасни, дори и за деца.
Купете перфоратори онлайн и ще получите завършен вид на вашите документи.
Готови ли сте да подавате или да сключвате сделки. Не губете време в търсене на важни листа сред купища излишна хартия. Въведете всичко в ред, като прилежно прошнуровате и свържете.
Има и модели, които могат удрят до 150 и дори 290 страници наведнъж. Направете вашите различни проекти подходящо опаковани.
Запасете вашия офис с широка гама канцеларски материали.
От огромният ни списък на марки и каталог с продукти със сигурност ще намерите всички продукти, които ще отговарят на вашите изисквания. Изберете удобният начин за безпроблемно онлайн пазаруване с книжарници Моливко!

(Прочети повече)
Top