Макетни ножове

  Макетни ножове
  Основен  
  32  
Макетен нож Maped 18 мм

Рейтинг:

Здраво пластмасово тяло 18 мм ширина...прочети повече

1,75лв.

Макетен нож Maped 9 мм

Рейтинг:

Лесно-сменяеми резци Удобно захващане Здраво пластмасово тяло...прочети повече

1,00лв.

Макетен нож Maped Ultimate, 9 мм, за лява ръка

Рейтинг:

Макетен нож Maped Ultimate безопасно самозаключващо се острие гумирано тяло двойна ергономична зона за удобно и сигурно рязане за лява ръка 9 мм...прочети повече

4,35лв.

Макетен нож Maped UNIVERSAL 18 mm

Рейтинг:

лесно сменяеми резци удобен за хващане удобно пластмасово тяло икономична цена...прочети повече

3,20лв.

Макетен нож Maped UNIVERSAL 9 mm

Рейтинг:

лесно сменяеми резци удобен за хващане удобно пластмасово тяло икономична цена...прочети повече

2,00лв.

Макетен нож Maped ZENOA 18 mm

Рейтинг:

Автоматичен стоп висококачествен здрав материал...прочети повече

7,55лв.

Макетен нож Maped ZENOA 9 мм

Рейтинг:

9 мм резцивисококачествен здрав материалавтоматичен стоп...прочети повече

4,80лв.

Нож за писма Maped

Рейтинг:

ергономична дръжка дължина: 17 см...прочети повече

4,80лв.

Скалпел Maped Easy, с две остриета

Рейтинг:

Скалпел Maped Скалпелът е с лазерно заточване и обезопасена дръжка за ползване. В блистера има два допълнителни резеца....прочети повече

9,30лв.

Показани са от 1 до 9 от 9 продукта

 Ако си мислите, че няма да ви потрябва макетен нож, то ще ви уверим, че сте в заблуда. Макетното ножче е важен спътник, както в офиса, така и у дома. С него ще имате лесен достъп до всякакви материали от хартия, картон, а понякога и по-упорит материал.
Компактен и удобен, макетния нож трябва да присъства в арсенала канцеларски принадлежности на всеки офис служител. Той е подходящ спътник в работата и на творчески личности.
Магазинът ни е оборудван с различни модели, размери и форми макетни ножове, с допълнителни защитни и предпазни мерки, гарантиращи дълга и интензивна употреба. Макетният нож е идеален за ежедневно използване при отваряне на колети, пликове за писма, кашони с пратки, рязане на найлон, хартия и велпапе.
Макетното ножче е практично за работа с по-фини елементи и това го прави много практичен атрибут не само в офис и канцеларии, но и в работилници, кабинети, домашни условия.
В магазинът може да разгледате индивидуални и партидни макетни ножове, посветени изцяло на развитието и изграждането на ръбове по инструментите, предназначени да оцелеят използване и в по-сурови условия.
Продуктите от гамата макетен нож и макетно ножче не са безопасни и затова при работа с тях трябва да се внимава. Въпреки всичко те имат приспособени механизми за безопасно пренасяне и съхранение, които отговарят на най-високи стандарти.
Вече може да забравите за трудностите при отваряне на пакети, колети, писма в хартиен плик и да спрете да търсите ножица ли друг инструмент. Дръжте едно прецизно макетно ножче в чекмеджето на бюрото си са всички ежедневни нужди и важни проекти.
Макетният нож има основна роля да съдейства при маркиране, отбелязване, рязане, но винаги може да послужи и за непредвидена ситуация за рязане на хартия, кашон, леки пластмаси или гумички. Затова е препоръчителен за всеки офис.
Ако имате колебания за някои продукти винаги може да направите запитване на страницата за контакти.
Не се колебайте да разгледате и други продукти от книжарници Моливко. Всички офис материали и отговарят на най-високи стандарти.

(Прочети повече)
Top