100  процента успех. Матура по биология и здравно образование. Просвета 100 процента успех. Матура по биология и здравно образование. Просвета

100 процента успех. Матура по биология и здравно образование. Просвета

Марка: Просвета
Код на продукта: 304047
100  процента успех. Матура по биология и здравно образование. Просвета
10,00лв.
В наличност
Описание

прочети повече →

Бърза поръчка
fast order captcha [7]fast order captcha [8]fast order captcha [0]fast order captcha [8]

100 процента успех. Матура по биология и здравно образование. Просвета


Книгата подготвя за матурата по биология и здравно образование, като създава условия, максимално близки до истинския зрелостен изпит.
Съдържа учебно-изпитната програма за държавен зрелостен изпит по биология и здравно образование, указанията за работа с изпитните тестове и 10 теста с 500 авторски задачи, напълно съответстващи на изпитния формат. След всеки тест има лист за отговори, в който ученикът отбелязва верния отговор, и свитък за свободни отговори, на каквито се пише по време на матурата. В края на книгата са посочени отговорите на тестовете и скала за преобразуване на получените точки в оценка.
Помагалото не само помага на зрелостниците да се подготвят отлично за държавния зрелостен изпит, но и да се запознаят с реалната атмосфера, при която той протича. Това ги прави уверени и спокойни на изпита и им гарантира 100 % успех!
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Възраст/клас 12 клас
Предмет биология и здравно образование
За матури и външно оценяване матура
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top