18 нови теста по български език и литература за матура, Просвета 18 нови теста по български език и литература за матура, Просвета

Марка: Просвета
Код на продукта: 304048
18 нови теста по български език и литература за матура, Просвета

18 нови теста по български език и литература за матура, Просвета

8,90лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
Цена с ДДС - 20%
100% Оригинално

18 нови теста по български език и литература за матура, Просвета


Сборникът съдържа 18 теста, които са съставени изцяло по модела на тестовете за държавни зрелостни изпити по български език и литература от 2014 и 2015 година, което позволява на зрелостниците да добият пълна и точна представа за формата на изпитния тест за матура.
Подредбата и съдържанието на тестовите варианти дават възможност сборникът да се използва в процеса на обучението и подготовката за матура и в 11., и в 12. клас.
В девет от тестовете задачите по литература са свързани с творчеството на един отделен автор от включените в учебно-изпитната програма, а в три от вариантите са комбинирани по двама автори. Последните 6 теста са обобщаващи и позволяват зрелостниците обективно да проверят своята готовност за матурата по български език и литература.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Възраст/клас 12 клас
Предмет български език и литература
За матури и външно оценяване матура
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top