Биология и здравно образование за 8. клас, Бостанджиев, Просвета Биология и здравно образование за 8. клас, Бостанджиев, Просвета

Биология и здравно образование за 8. клас, Бостанджиев, Просвета

Марка: Просвета
Код на продукта: 304025
Биология и здравно образование за 8. клас, Бостанджиев, Просвета
12,00лв.
В наличност
Описание

прочети повече →

Бърза поръчка
fast order captcha [8]fast order captcha [4]fast order captcha [7]fast order captcha [3]

Биология и здравно образование за 8. клас, Бостанджиев, Просвета


С учебника по биология и здравно образование за 8. клас на издателство „Просвета” ви предстои интересно пътешествие в лабиринта от знания за един от най-младите биологични видове – човекът. Авторите са Румен Бостанджиев, Ценка Часовникарова, Емилия Илова и Ренета Петкова.
Учебникът е написан ясно и достъпно. Той е сигурен помощник на кандидат-студентите, при подготовката им за отлично представяне на изпитите по биология в медицинските университети.
Учебникът дава отговори на много въпроси, свързани с възможностите на човешкото тяло и здравословния начин на живот, насочва към важните избори, свързани с любовта, бъдещата професия, успешния живот.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Възраст/клас 8 клас
Предмет биология и здравно образование
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top