Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета

Марка: Просвета
Код на продукта: 304033
Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета

Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета

9,90лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
Цена с ДДС - 20%
100% Оригинално

Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета


Изцяло новият учебник по английски език за 1. клас е модерен, ясно структуриран, красиво илюстриран и е предназначен за избираемите учебни часове по чужд език. Авторите Емилия Колева и Елка Ставрева притежават богат опит в преподаването на английски език в начален етап. Затова и новият учебник Hello! New Edition за 1. клас отчита типичните трудности при усвояване на английски език от българските ученици, което го отличава от широко ползваните в практиката чужди системи и е негово много важно предимство.
Малките любознайковци ще се срещнат за първи път с Мегън и Саймън, Мис Феъри и г-н Хамелеон, и техните приказни приключения. В учебника ще намерите:
31 урока, разположени на две страници, и цветно приложение със стикери;
приоритетно развиване на уменията за слушане и говорене;
внимателно подбран езиков материал, представен чрез кратки забавни истории под формата на комикс с жив и естествен език;
многообразие от дейности, стихотворения и песни, градирани по трудност и съобразени с възрастта и интересите на учениците;
трениране на фината моторика, наблюдателността и когнитивните умения.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Възраст/клас 1 клас
Предмет английски език
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top