Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета

Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета

Марка: Просвета
Код на продукта: 304033
Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета
9,90лв.
В наличност
Описание

прочети повече →

Бърза поръчка
fast order captcha [7]fast order captcha [8]fast order captcha [3]fast order captcha [1]

Hello New Edition. Учебник по английски език за 1. клас, Просвета


Изцяло новият учебник по английски език за 1. клас е модерен, ясно структуриран, красиво илюстриран и е предназначен за избираемите учебни часове по чужд език. Авторите Емилия Колева и Елка Ставрева притежават богат опит в преподаването на английски език в начален етап. Затова и новият учебник Hello! New Edition за 1. клас отчита типичните трудности при усвояване на английски език от българските ученици, което го отличава от широко ползваните в практиката чужди системи и е негово много важно предимство.
Малките любознайковци ще се срещнат за първи път с Мегън и Саймън, Мис Феъри и г-н Хамелеон, и техните приказни приключения. В учебника ще намерите:
31 урока, разположени на две страници, и цветно приложение със стикери;
приоритетно развиване на уменията за слушане и говорене;
внимателно подбран езиков материал, представен чрез кратки забавни истории под формата на комикс с жив и естествен език;
многообразие от дейности, стихотворения и песни, градирани по трудност и съобразени с възрастта и интересите на учениците;
трениране на фината моторика, наблюдателността и когнитивните умения.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Възраст/клас 1 клас
Предмет английски език
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top