Раница Gabol Derby, с колелца, 22514799 Раница Gabol Derby, с колелца, 22514799

Марка: Gabol
Код на продукта: 307519

Раница Gabol Derby, с колелца, 22514799

123,00лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
Цена с ДДС - 20%
100% Оригинално

МАРКАGabol
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕЗа училище
РАЗМЕР34 х 46 х 20 см
ГРЪБПодплатен полиестерен
ПОДХОДЯЩ ЗАМомчета
СТРАНИЧНИ ДЖОБОВЕДа
ПРЕЗРАМКИОмекотени
Раница Gabol Derby е зелена с футболист. С подплатен полиестерен гръб е и с две колелца. Дъното е от здрава пластмаса, като за него има допълнителен плат за покриване на колелата, когато детето иска да носи раницата на гърба си. Презрамките са подсилени и омекотени за по-голям комфорт, а на едната има и светлоотразителен елемент, на който е изобразено логото - Gabol. На тях има и светлоотразителна лента, за виждане в тъмното и която може да се използва за прибиране на висящата презрамка. В раницата ще намерите етикет за персонализация, който ще бъде от помощ на Вашето дете да си я разпознава лесно или да не я обърка с друга. Всички странични джобове са от текстил. Има стабилна и удобна дръжка за носене в ръка. Раницата е с две основни отделения, затварящи се с двупосочни и здрави в два цвята ципове. Отпред има един джоб, който е удобен за съхранение и пренасяне на химикали, телефон и други по-малки принадлежности.

Размери: 34 х 46 х 20 см.

Раница Gabol Derby, с колелца, 22514799


Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top