Раница Gabol Magic, с едно отделение, 22188699 Раница Gabol Magic, с едно отделение, 22188699

Марка: Gabol
Код на продукта: 305072
Раница Gabol Magic, с едно отделение, 22188699

Раница Gabol Magic, с едно отделение, 22188699

70,40лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
Цена с ДДС - 20%
100% Оригинално

Раница Gabol Magic, с едно отделение, 22188699

МАРКАGabol
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕЗа училище
РАЗМЕР31 х 41 х 15 см
ГРЪБТермоформ
ПОДХОДЯЩ ЗАМомичета
СТРАНИЧНИ ДЖОБОВЕДа
ПРЕЗРАМКИОмекотени
Раница Gabol Magic
Раница Gabol Magic е розова със сини и лилави цветя. С термоформ гръб е, със система за поставяне на количка. Дъното е подсилено, а на него има гумени крачета, които предпазват от цапане и късане на раницата. Презрамките са подсилени и омекотени за по-голям комфорт, а на едната има и светлоотразителен елемент, на който е изобразено логото - Gabol. На тях има и светлоотразителна лента, за виждане в тъмното и която може да се използва за прибиране на висящата презрамка. В раницата ще намерите етикет за персонализация, който ще бъде от помощ на Вашето дете да си я разпознава лесно или да не я обърка с друга. В колекция 2018 всички странични джобове са изработени от плътен текстил. Има стабилна и удобна дръжка за носене в ръка.
Раницата е с едно основно и просторно отделение, затварящо се с ципове - едри и здрави, но и двуцветни. Отпред има два джоба, които са удобни за съхранение и пренасяне на химикали, телефон и други по-малки принадлежности.
Размери: 31 х 41 х 15 см.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Колекция 2018
Подходящ за за момичета
Възраст за училище
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top