Раница Gabol Space, с едно отделение, 22500299 Раница Gabol Space, с едно отделение, 22500299

Марка: Gabol
Код на продукта: 307547

Раница Gabol Space, с едно отделение, 22500299

60,00лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
до адрес или офис
Всички цени са
с вкл. ДДС
Гарантирано качество
на продукта

МАРКАGabol
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕЗа училище
РАЗМЕР29 х 38 х 12 см
ГРЪБТермоформ
ПОДХОДЯЩ ЗАМомчета
СТРАНИЧНИ ДЖОБОВЕДа
ПРЕЗРАМКИОмекотени
Раница Gabol Space е в тъмната гама. С термоформ гръб е, със система за поставяне на количка. В колекция 2019 всички раници са с подсилено, противоудърно и омекотено дъно с шевове. Освен това са и с по-висока плътност - нова материя с по-добро качество. Презрамките са подсилени и омекотени за по-голям комфорт, а на едната има и светлоотразителен елемент, на който е изобразено логото - Gabol. На тях има и светлоотразителна лента, за виждане в тъмното и която може да се използва за прибиране на висящата презрамка. В раницата ще намерите етикет за персонализация. Всички странични джобове са от плътен текстил. Има стабилна и удобна дръжка за носене в ръка. Раницата е с едно основно и просторно отделение, затварящо се с ципове - едри и здрави. Отпред има един джоб, който е удобен за съхранение и пренасяне на химикали, телефон и други по-малки принадлежности.

Размери: 29 х 38 х 12 см.

Раница Gabol Space, с едно отделение, 22500299


Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top