Раница Gabol Speed, 22740099 Раница Gabol Speed, 22740099

Марка: Gabol
Код на продукта: 310145

Раница Gabol Speed, 22740099

75,60лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
до адрес или офис
Всички цени са
с вкл. ДДС
Гарантирано качество
на продукта
МАРКАGabol
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕЗа училище
РАЗМЕР32 х 44 х 15 см
ГРЪБТермоформ
ПОДХОДЯЩ ЗАМомчета
ОБЕМ23 L
СТРАНИЧНИ ДЖОБОВЕДа
ПРЕЗРАМКИОмекотени
Раница Gabol Speed е тъмно синя с бели и червени елементи. С термоформ гръб е, който спомага за правилната стойка на гърба на детето и е със система за поставяне на количка. В колекция 2020 всички раници са с подсилено дъно с полимерен слой. Освен това са и с по-висока плътност - нова материя с по-добро качество. Презрамките са подсилени и омекотени за по-голям комфорт, а на едната има и светлоотразителен елемент, на който е изобразено логото - Gabol. На тях има и светлоотразителна лента, за виждане в тъмното и която може да се използва за прибиране на висящата презрамка. В раницата ще намерите етикет за персонализация, който ще бъде от помощ на Вашето дете да си я разпознава лесно или да не я обърка с друга. Всички странични джобове са изработени от текстил. Има стабилна и удобна дръжка за носене в ръка.

Раницата е с две основни и просторни отделения, затварящи се с ципове - едри и здрави. Отпред има един джоб, който е удобен за съхранение и пренасяне на химикали, телефон и други по-малки принадлежности.

От 2020 година раници Gabol са с 3 години гаранция.

Размери: 32 х 44 х 15 см.

Раница Gabol Speed, 22740099

Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката, чрез плащане с карта или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top