Рисуване по номера Кон, с акрилни бои върху платно, 23х30 см., PCS8 Рисуване по номера Кон, с акрилни бои върху платно, 23х30 см., PCS8

Марка: Royal
Код на продукта: 312702

Рисуване по номера Кон, с акрилни бои върху платно, 23х30 см., PCS8

21,90лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
до адрес или офис
Всички цени са
с вкл. ДДС
Гарантирано качество
на продукта

МАРКАRoyal
РАЗМЕР НА КАРТОНА22,9 х 30,5 х1,9 см
КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВАчетка, необходимите акрилни бои, палитра, ръководство, платно с дървена подрамка и нанесена схема на картината, палитра
МАТЕРИАЛ

Боя, картон, пластмаса, платно

ПОДХОДЯЩ ЗА

Над 8 години

За да започнете да оцветявате е необходимо първо да разтворите акрилната боя. След като нанесете боята, изчакайте да изсъхне първия слой и тогава повторете. Оцвете всички области с даден номер, след това преминете към следващия, а за най-накрая оставете смесените. Внимавайте да не доближите два мокри цвята, тъй като ще потече, ако е положено по плътно от боята. За да получите още допълнителни цветове е необходимо да смесите някои от тях. Когато има дробно число (например 3/12) е нужно да смесите 2 цвята в приблизително еднакво количество. След като сложите от първия цвят е добре да измиете четката и след това да сложите втория цвят. Накрая може да сложите тънък слой акрилен лак. Ако ще слагате в рамка, е добре да изчакате около 24 часа до пълното изсъхване на картината.

Рисуване по номера Кон, с акрилни бои върху платно, 23х30 см., PCS8

Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката, чрез плащане с карта или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top