Раница Herlitz Loop Empty Green Dino, 50013913 Раница Herlitz Loop Empty Green Dino, 50013913

Марка: Herlitz
Код на продукта: 304934
Раница Herlitz Loop Empty Green Dino, 50013913

Раница Herlitz Loop Empty Green Dino, 50013913

106,00лв.

прочети повече →

изчерпан, попитай за доставка
Бърза доставка
Цена с ДДС - 20%
100% Оригинално

Раница Herlitz Loop Empty Green Dino, 50013913


Раница Herlitz Loop Green Dino
През 2017 година Herlitz представят и най-новия си вариант на раница, а именно Loop. Формата и е модерна и закръглена.
Родителите на бъдещите първокласници задават най-важните въпроси за тях - какви са критериите, които трябва да гледаме при избора на ученическата раница. По-голямата част от тях ще кажат: ергономичността, безопасността, доброто качество, да бъде по-лека и удобна. При децата обаче има и друг важен фактор - мотивите, картинките, цветовете. Ето тук се появява и раница Herlitz Loop. Теглото и е около 900 грама и това го прави най-лекия модел в сериите на Herlitz.
Освен, че е изключително лека, обема и е 15 литра, което придава достатъчно място за всичко, което не трябва да пропуска всеки един ученик.
По отношение на комфорт, Loop има един много важен коз - ергономична е и е с дишаща подложка. Освен това се допълва и от две регулируеми широки и леко S-образни оформени презрамки, които могат лесно да се контролират спрямо гърба на всяко дете. Тя е с просторно вътрешно отделение, подходящо за учебници и тетрадки. Освен това има два странични джоба, които са изработени по нова спортна концепция, а именно с мрежест материал. Джоба отпред е удобен за носене на ключове и други дребни артикули. Стабилното пластмасово дъно предпазва от прах и влага.
Когато става въпрос за сигурност Herlitz нямат проблем с това. На лицевата страна на Loop, двата странични панели и върху презрамките има качествени светлоотразителни материали на 3M Scotchlite ™. Това гарантира, че Вашето дете ще се вижда добре в тъмното от всички страни. Но Herlitz е направил повече интегрира рефлектор в клик ключалката за допълнителна сигурност.
Изработена е от висококачествен материал - траен полиестер.
Водоотблъскваща повърхност.
Размери на раницата 37 х 31 х 22 см.
Тегло: под 1 кг (празна)
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Колекция 2018
Подходящ за за момчета
Възраст за училище
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top