Бележник Frozen A7, 033942 Бележник Frozen A7, 033942

Бележник Frozen A7, 033942

Марка: Frozen
Код на продукта: 33287
Бележник Frozen A7, 033942
1,00лв.
В наличност
Описание

прочети повече →

Бърза поръчка
fast order captcha [2]fast order captcha [4]fast order captcha [1]fast order captcha [1]

Бележник Frozen A7, 033942

Замръзналото кралство е анимационен филм създаден по книгата на снежната кралица на Ханс Кристиан Андерсен. Примиерата на филма е на 27.11.2015 г. в САЩ, а в България за пръв път се появява на екран на 29.11.2015 г. Замръзналото кралство е един невероятен разказ за принцеса Елза, която има силата да замръзява всичко, щом се допре до него. Тази нейна сила довежда до събития, в които нейната по-малка сестра Анна е потърпевша. Елза, принцесата на Арендел разкрива своята сила и магия пред хората, след което се скрива в планината. Нейната сестра Анна, северният елен Свен, снежният човек Олаф, търговеца на лед Кристоф се впускат в едно вълнуващо пътешествие, за да намерят Елза, което завършва с премахването на проклятието върху кралството и връщането на лятото.
Ако си почитател на замръзналото кралство, може би ще поискаш твоите любими героини Анна и Елза, да те съпътстват дори в най-дребните неща. Като например малък джобен бележник, с тяхно изображение. А колко неща можеш да напишеш в него? От програмата за училище и извън класни занимания, до всякакви ненадейни хрумки. Бележникът е с формат А7, цветна мека корица, 20 бели листчета върху които можеш да пишеш и рисуваш с моливи и химикали на твоите любими героини.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Брой листи 20 листа
Вид бели листи
Тип бележник
Формат А7
Вид хартия офсет
Подвързия лепена
Корици мека корица
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top