Акрилна боя Lefranc and Bourgeois, 500 мл, в бутилка, розово Акрилна боя Lefranc and Bourgeois, 500 мл, в бутилка, розово

Марка: Lefranc and Bourgeois
Код на продукта: 28189
Акрилна боя Lefranc and Bourgeois, 500 мл, в бутилка, розово

Акрилна боя Lefranc and Bourgeois, 500 мл, в бутилка, розово

14,55лв.

прочети повече →

В наличност
Бърза доставка
Цена с ДДС - 20%
100% Оригинално

Акрилна боя Lefranc and Bourgeois, 500 мл, в бутилка, розово

Акрилната боя е концентрирана течност. Всички цветове могат да бъдат смесвани една с друга и се разреждат с вода. Използват се като отделни цветове или се образуват отделни като се смесват. Тя осигурява максимална непрозрачност, покрива повечето повърхности и се характеризира с ярки цветове. Разполага с широк спектър от традиционните основни цвята. Широко използвани са от студенти, ученици и хора за изработване на своите идеи. Измива се от кожата с хладка вода и е нетоксична. Предимството и е, че изсъхва за 30 минути. Идеален е за употреба върху хартия, картон, дърво, гипс, метал, пластмаса и други.
Цвят: розово
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
Цвят розово
Брой цветове 1 цвят
Тип акрилни бои
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top