Блок за рисуване Frozen, 10 листа, 110 гр. Блок за рисуване Frozen, 10 листа, 110 гр.

Блок за рисуване Frozen, 10 листа, 110 гр.

Марка: Frozen
Код на продукта: 33653
Блок за рисуване Frozen, 10 листа, 110 гр.
2,50лв.
В наличност
Описание

прочети повече →

Бърза поръчка
fast order captcha [1]fast order captcha [7]fast order captcha [9]fast order captcha [6]

Блок за рисуване Frozen, 10 листа, 110 гр.

Замръзналото кралство е анимационен филм създаден по книгата на снежната кралица на Ханс Кристиан Андерсен. Примиерата на филма е на 27.11.2015 г. в САЩ, а в България за пръв път се появява на екран на 29.11.2015 г. Замръзналото кралство е един невероятен разказ за принцеса Елза, която има силата да замръзява всичко, щом се допре до него. Тази нейна сила довежда до събития, в които нейната по-малка сестра Анна е потърпевша. Елза, принцесата на Арендел разкрива своята сила и магия пред хората, след което се скрива в планината. Нейната сестра Анна, северният елен Свен, снежният човек Олаф, търговеца на лед Кристоф се впускат в едно вълнуващо пътешествие, за да намерят Елза, което завършва с премахването на проклятието върху кралството и връщането на лятото.
Нарисувай своята ледена приказка с героите на Замръзналото кралство. Върху кориците на блокчето оживяват Вашите любими герои Елза, Анна, Олаф, Свен и Кристоф. Блокът е с 10 листа, изработени от 110 грамова хартия, с размер 42,5 x 30 см., подходящи за рисуване с акварелни бои.
Варианти за доставка:
- до офис на Speedy
- до офис на Еконт
- до адрес със Speedy
Доставката за суми до 90 лв. е с фиксирана цена 3,99 лв.
Доставката за суми над 90 лв. е БЕЗПЛАТНА.
В случай, че предпочитате доставка различна от посочените варианти, доставката е за сметка на клиента по цени на съответния куриер.
Заплащането се извършва в момента на получаване на стоката или при предварително заплащане по банков път, освен ако не е договорено друго.
Клиентът има право да върне продукта в 14 дневен срок. Връщането на продукта е за сметка на клиента, освен в случаите, когато е изпратен грешен продукт.
  Моля, влезте в профила си или се регистрирайте за да коментирате.

Продукти от същата марка

Top