Графични таблети

  Графични таблети
  Основен  
  32  

126,00лв.

Графичен таблет One by Wacom Small -18% изчерпан

Рейтинг:

Входен клас графичен таблет One by Wacom Small Насладете се на по-лесен и по-естествен начин на работа с компютъра си. Отворете един нов свят на творческата изява с това интуитивно устройство, което в...прочети повече

 102,00лв.  84,00лв.

Показани са от 1 до 16 от 16 продукта

 Творческа свобода в мощно мобилно студио.
Създаден, за да ви даде свободата и да направи навсякъде връзка Wacom, графичен таблет, като цяло може да е вашето ново начало. Сега може да си осигурите повече мобилност, компактност и творчески инструменти с лек мобилен компютър с писалка. Движението става безпрепятствено през работния процес от 2D към 3D, където искате да създадете нещо на живо. Осмелете се да го притежавате. Създаването започва с графичен таблет Wacom сега.
Новата Wacom Pro Pen 2 веднага ще ви стане любим творчески инструмент. Това е по-чувствителен, по-точен и по-отзивчив дизайн, отколкото всяка писалка, които някога сте ловили с ръка.
Готови ли сте за най-големите проекти?
Таблет Wacom е проектиран за сериозни творчески натоварвания. Той е пълнофункционален, може да изпълнява професионална творческа роля и да работи с различни приложения. Многопластови, висока резолюция и истинско предизвикателството. Идеален за продуктови дизайнери, инженери и 3D скулптори, които искат да уловят предметите от реалния свят, за да започнат своя творчески процес.
Ще видите - и ще почувствате разликата!
Каквото и да създавате, ще видите всеки в перфектен детайл. С резолюция от 4K и точност на цветовете до 96%. Графичен таблет ще направи работата ви да изглежда невероятно. Проектиран за начина, по който вие създавате - мощност, леко тяло, изчислителна и графична производителност в елегантен, тънък дизайн.
Графичен таблет Wacom, предоставя два начина да се насладите на своята творческа свобода. Изберете от два мобилни размери на дисплеи с шест различни игрални конфигурации. По-интелигентен начин, по-адаптивен и креативен от всякога - таблет Wacom.
Графичния таблет обещава по-голямо пространство за рисуване, подробно изкуство, 3D скулптура и живопис, 3D CAD, движещи се графики и разширено редактиране на изображения и ретуширане. Чудесен избор за чертане, редактиране на изображения, подробно понятието изкуство, графичен дизайн и 2D анимация с Wacom. Вградена за рисуване за скулптура и живопис, графичен таблет Wacom, обещава движение и разширено редактиране. Новият графичен таблет, винаги ще се намери в удобна работна позиция. Когато сте готови да се движите, той се сгъва за по-лесен транспорт. Таблет Wacom - изборът е твой!

(Прочети повече)
Top