Wacom


  Основен  

  15  
Графичен таблет One by Wacom Small

Графичен таблет One by Wacom Small

Рейтинг:

Входен клас графичен таблет One by Wacom Small Насладете се на по-лесен и по-естествен начин на работа с компютъра си. Отворете един нов свят на творческата изява с това интуитивно устройство, което в..прочети повече

 102,00лв.  84,00лв.

Показани са от 1 до 2 от 2 продукта

Сред едни от най-иновативните и успешни компании в света, Wacom е японска марка, която е притежава всички черти на най-добрите в технологичната сфера. Производство на графични таблети е основната дейност на Wacom, като през последните години компанията се налага сред най-добрите в тази област.

В момента американската локация на компанията се намира Портланд, щата Орегон. Wavom разполагат с офиси и в Европа, Близкия Изток и Африка. Етимологията на думата представлява значение на две отделни думи – кръг и компютър.

През своите години на развитие технологиите на Wacom достигат завидни нива и в момента компанията предлага качествени продукти, които се характеризират с изключителни професионални качества за работа. Повечето модели работят без нуждата от кабел, което улеснява творците, не използват батерии и са високо сензитивни при докосване с ръка и дигитални писалки.

Откакто съществува на технологичния пазар брандът създава редица модели, които постоянно повишават нивото на качество на работата, както и резултатите от нея.

Сред популярните модели на марката са Intuos, които предлагат качествени резултати и технология, подходящи за домашна употреба с висока чувствителност на докосване и перфектна резолюция.

Intuos Pro от своя страна е предназначен за професионалисти графични дизайнери. Той предлага високи спецификации, както и 60-градусов наклон на сензитивност, както и “touch-контрол“ (контрол чрез докосване) на работната повърхност и графиките.

Cintiq and Cintiq Pro са други популярни и доказали се модели на Wacom. С тях компанията успява да наложи употребата ма LCD екрани при този вид графични продукти.

Други популярни и широко използвани модели са MobileStudio Pro, Inkling и други.

Т. нар. електромагнитен резонанс технология е средството, което прави възможни всички операции на тези устройства.

Тук в онлайн книжарница Моливко имаме удоволствието да предложим едни от най-качествените дигитални таблети на компания Wacom. Те ще направят всяка дейност, за която са нужни достатъчно приятна, както и резултатна, дори за тези, които се занимават професионално с различен тип дигитални графики.

Top