Herlitz


  Основен  

  15  
Несесер Herlitz Boys Mix, едно крило, 19 части, 50014224

Несесер Herlitz Boys Mix, едно крило, 19 части, 50014224

Рейтинг:

Несесер Herlitz Mix Boys Несесерът е с едно основно отделение, затварящо се с цип. От вътре е с една отваряща се клапа и е зареден. Съдържа: 6 флумастера 6 цветни молива 1 химикал 1 чернографитен моли..прочети повече

18,00лв.

Показани са от 1 до 32 от 237 продукта

Herlitz е интернационален производител на висок клас маркови продукти. Компанията е създадена през далечната 1904 година. Фирмата се занимава с производство и разпространение на едни от най-висококачествените и предпочитани раници, несесери и училищни пособия в цял свят. Продуктите се предлагат под марките Herlitz, Falken, Susy Card и Boon&Bane.

Фирмата е немска и е сред основните производители на ученически и офис стоки в Европа. От създаването си до днес тя не престава да се развива и разширява. Днес се е превърнала в основен лидер в този сектор и почти никой не желае да мери сили с Herlitz. Нейно седалище е Берлин. Разполага с дъщерни фирми, разположени в различните краища на света. Някой от тях се намират в Бенелюкс, Финландия, Гърция, Великобритания, Чехия, Словакия, Унгария , Полша, Румъния и България.

Едва ли съществува човек, който да не се е сблъсквал поне веднъж в живота си с продукти, носещи марката Herlitz. Те се отличават с отлично качество и се предлагат на цени, достъпни за масовия потребител, които по всичко личи не ще наложат значителни корекции върху банковите ви сметки.

Благодарение на богатия си асортимент, състоящ се от повече от 10 000 артикула, марката е единствената, която успява да предложи пълен комплект пишещи хартиени средства, които да бъдат разпространени на европейския пазар.

Herlitz България е дъщерна фирма, която бива създадена през 1999 година. От него момент нататък тя се превръща в любима марка както за малки, така и за големи.

В онлайн магазина Моливко имате възможността да закупите не малко на брой офис или училищни пособия, които са в състояние да превърнат простичките и обикновени неща в приятно изживяване.

Top